Редактор: e-mail: кадър  bTVАко се изпокара с БСП, Румен Радев може и

...
Редактор: e-mail: кадър  bTVАко се изпокара с БСП, Румен Радев може и
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Ако Бойко Борисов изгуби изборите, ще е сърдит като Тръмп

Редактор: 

e-mail: 

кадър  bTV

Ако се изпокара с Българска социалистическа партия, Румен Радев може и да не завоюва втори мандат, макар че е много известен. Това сподели в студиото на bTV политологът проф. Евгений Дайнов. Ако Бойко Борисов изгуби парламентарните избори, той ще се чуди какво да прави и ще наподобява ядосан като Доналд Тръмп ", съобщи той.

Не би трябвало ГЕРБ да завоюва парламентарните избори, счита Дайнов, само че е подготвен и за изненади. „ Ако завъртят още една тематика като „ Македония е наша “, може да се случи всичко “, съобщи анализаторът.

Следващият парламент ще е пъстър, разяснява той и предвижда, че няма да се сформира бързо държавно управление. „ Ще последва една освежителна рецесия, която ще е по-добре от менгемето, в което сме хванати “, сподели още Дайнов.

По негово мнение, партиите, които имат късмет да влязат в Народното събрание сами ще създадат необятна анти-ГЕРБ коалиция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР